ص.ن
عنوان :

کورک در سینه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
من مادرم 65 سالشان هست ،چند روز پیش زیر سینشون یک جوش مثل کورک زده بود و خودش هم سر باز کرد و تخلیه شد،الان هم با محلول شستشوی زخم ضدعفونیش میکنم ،البته من هر چی با دست معاینه کردم چیزی زیر دستم سفت نبود ،ممکنه خطرناک باشه ؟ایشون دیابت هم دارند

به احتمال زیاد چیز مهمی نیست بیست عدد سفیکسیم چهارصد بخرید هر 12 ساعت یکی بخورند بیست عدد هم مترونیدازول 500 بخرید هر دوازده ساعت یکی .به اقتضای سنشون ماموگرافی هم انجام بدهند

چون مادرم آسم دارند، با وجود وضعیت کرونا شرایط اینو ندارند که جایی برند ،چشم انتی بیوتیک هارو مصرف میکنن،فقط خواستم بدونم خدای نکرده از علائم سرطان نیست؟

اگر با درمان خوب شود خیر ولی در این سن باید ماموگرافی را در نظر داشته باشید

البته یکبار دیگه این اتفاق براشون افتاد ،ولی روی ساق پاشون، ممکنه بخاطر دیابتشون باشه؟

ممکنه و باید زیر نظر متخصص داخلی هم باشند

درسته ،چشم حتما، ولی در کل خداروشکر نگران کننده نیست؟
خانم دکتر یک دوره انتی بیوتیک کافی هست؟

مشروط به جواب به انتی بیوتیک .گفتم بالا

پماد خاصی نباید روش بزنیم ؟
🙏