ف.د
عنوان :

کمیابی شیرخشک

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر دخترم 18ماهشه وقتی نوزاد بود ببلاک ای ار و نان میخورد بهش نساخت شما سیمیلاک توتال کامفورت تجویز کردین تا الان میخورد الان دیگه گیر نمیاد اصلا این شیر .
چه شیری جایگزین معرفی میکنین که ترکیبات و مزه ش به سیمیلاک نزدیک باشه .ببلاک براش گرفتم لب نمیزنه فقط شیر خودشو میخواد اصلا هم شیر پاستوریزه نمیخوره .خواهش میکنم بگین راه حل چیه چطوری عادتش بدم؟شیرخشکی نزدیک به این سیمیلاک هستش معرفی بفرمایید ؟بهداشتم که برای واکسن بردم گف کاهش قد و وزن داشته 500گرم.
یه مشکل دیگه هم داره نصف شبها بدون علت خاصی میزنه زیر گریه هرکاری میکنیم اروم نمیشه گاهی یک ساعت بی وقفه جیع میزنه و گریه میکنه نیمه شبها چه علتی میتونه داشته باشه چه کار کنیم براش؟پیشاپیش ممنون از صبرو شکیبایی شما

سلام شیر خشک پپتی جونیور از داروخانه یا شیر بز کاله از سوپرها. امتحان کنید میتوانید شیرش را مزه دار کنید مثلا شیر و عسل یا خرما و ...

اقای دکتر رفتم براش گرفتم آپتامیل پپتی جونیور فقط بهم از 0تا6ماه رو داد.اینا بالای یک سال نداره ؟؟هنوز که البته نخورده

سلام دارد ولی در ایران فعلا موجود نیست همان شماره یک را میتوانید تا دو سال هم بدهید