ن.ن
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر من مشکل ریزش مو شدید دارم خواستم منو برای درمان راهنمایی کنید

سلام
لطفاً عکس از سرتون بفرستید از بالا

دارم آقای دکتر کم کاری تیروئید هم دارم برای تیروئید دارو مصرف میکنم
این فرصها رو هم به همراه لئوتیروکسین مصرف میکنم
آقای دکتر من پاسخی از شما دریافت نکردم

قرص ریجن دایت روزی یکی بخورید
محلول ضد ریزش لامینین شبها بزنید
و بعد از دو ماه خبر بدید

آقای دکتر ببخشید میتونم قرص یونی زینک و محلول ضد ریزش پلاسنتور استفاده کنم؟نظرتون در این مورد بفرمایید

ریجن دایت از یونی زینک بهتره دخترم
ولی پلاسنتور عالیست

راستش آقای دکتر خیلی از این داروها تو شهر ما گیر نمیاد من سنندجم داروخانه فولیکوژن نورکرین و یونی زینک و vita hair دارند
آقای دکتر من خانمم مشکلی نیست نورکرین مردانه مصرف کنم؟
چون نورکرین زنانه هم دارد

مردانه قویتره
نه اگر مجردی یا فعلا قصد بارداری نداری بی ضرره
گیاهیه

متاهلم آقای دکتر ولی فعلًا قصد بارداری ندارم
آقای دکتر ببخشید قرص ضد ریزش و پلاسانتور رو تا چند وقت ادامه بدم؟