ع.غ
عنوان :

کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام و وقت بخیر
خانم دکتر من از حدود 6 روز پیش گلودرد و سردرد داشتم که ازمایش خون تشخیص کرونا و سی تی اسکن ریه انجام دادم که هیچ کدام مشکلی نداشت ولی از 24 ساعت پیش حس بویایی رو کم کم از دست دادم و الان تقریبا به طور کامل هیچ بویی رو حس نمیکنم و حس چشایی ام هم بسیار محدود به چند مزه خاص شده الان گلودرد ندارم فقط کمی سردرد و احساس حالت تهوع دارم ایا به کرونا مبتلا شده ام؟
خانم دکتر پس چرا عکس ریه ام خوب بوده؟
لطفا راهنمایی ام کنید الان باید چکار کنم؟

می تواند درگیری ندهد.فعلا استراحت کنید ،در قرنطینه باشید .مایعات ومیوه بخورید.از اضطراب بدورباشید.معمولا در طی 3 هفته حس بویایی برمی گردد،اگر بعد از سه ماه برنگشت ،نزد پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

🙏