ن.ک
عنوان :

کمبودوزن

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر.خوب هستین.آقای دکتربه دستورشماقرص فور اور برای پسرم ک 2 سالشه گرفتم.بعدازیک ماه ونیم به دستمون رسید.منتها بعدازمصرف این قرص خیلی بیقرارشده و اشتهانداره اصلا.شیرخشک بیومیل سوی مصرف میکنه باوجوداینکه به سویاالرژی داره وپروتیین گاوی.آقای دکترتوروخدابرای پسرم کاری کنین.وزنش8.500.وزن تولد2.600.قدشم79.یکم وزن بگیره.بعضی وقتاانقدچیزی نمیخوره4 روزی یه باربه زورشیاف میره بیرون.ممنون.مولتی واهنم چی مصرف کنم براش
ببخشیدآقای دکترقرص فوراورناشتابایدداده بشه؟

سلام فور اوررا با شکم خالی بدهید مهم نیست هر وقت باشد و اکبرای پاسخ به دارو یک تا سه ماه زمان لازم است برای کار کردن شکم میوه و سبزیجات و روغن زیتون و .. به غذایش اضافه کنید