ی.ب
عنوان :

بی اشتهایی و کمبود وزن

متخصص بیماری های کودکان
سلام ، نیلا مریض خود شماست از سنندج مزاحم میشم، شش سال سن ، وزن 17 کیلو در حال حاضر بی اشتهایی داره و تمایلی به خوردن غذا نداره قبلا شما مکمل خوراکی پروتکت جونیور مارنیز را تجویز کردید و موثر بوده در حال حاضر پیشنهاد و نسخه شما چیه ،ممنونم

سلام قرص بیوتین 5 میلی خارجی بک عدد صبح ها داخل اب یا اب میوه
حل کنید و بدهید