ن.ج
عنوان :

از دست دادن بویایی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام آقای دکتر ، مادر من حدودا سه سالی میشه حس بویایی شونو از دست دادن، البته گاهی حسش برمی گرده ولی حدودا 2 3 روز ولی بعدش دوباره از دست میره حسشون، دلیلش چی می تونه باشه؟

سلام از دست دادن بویائی دو علت دارد
1 - مشکل انسدادی یا التهابی الرژیک که باعث می شود بو به گیرنده های بویائی نرسد.
2 - از بین رفتن گیرنده های بویائی یا قطع عصب بویایی بدلیل برخی بیماری ها یا تصادفات
مورد اول با درمان هایی قابل برگشت میباشد اما مورد دوم خیر
با توجه به اینکه بویایی ایشان گهگاه باز میگردد، نشانه خوبی بوده و یعنی از نوع اول میباشد
ایشان باید بررسی شوند و اگر علت انسداد مشخص شد و یا مثلا رینیک الرژیک داشته باشند با درمان معمولا قابل حل میباشد
در هر صورت باید حتما ویزیت شوند

🙏