م.ع
عنوان :

یبوست

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر
خانم دکتر تقرییا یک ماه پیش دخترم که 21 ماه اش هست دچار اسهال شده بود که شما فرمودین احتمال داره به لاکتوز حساسیت داشته باشه و شیر بدون لاکتوز رو امتحان کنیم.شیر خشک بیومیل ال اف دادم بهش که دچار یبوست شد.و بعدش شیر پاستوریزه بدون لاکتوز بهش دادم.ولی متاسفانه دچار یبوست هست، یک روز در میون شکم اش کار میکنه ولی درد داره و خیلی زور میزنه و به خودش فشار میاره بطوری که بدنش میلرزه و خیس عرق میشه و گریه میکنه.
قبلا اصلا سابقه یبوست نداشت.
ممنون میشم راهنماییم کنین????

سلام عزیزم خوب هستین؟وقتنون بخیر باشه،یعنی الان چندماهه یبوست داره؟

الان تقریبا 20 روز

خوب پس اخیرا هست،وزن گیریش اینا خوب هست؟مشکلی که نداره؟ببینین به مدت دوروز هر دوازده ساعت 3سی سی شربت کلیسیرین از مقعدش استفادهذمیکنین باسرنک میزنین ،تا هر چی مدفوع سفته خارج بشه،بعداز روزسوم هرشب شربت ام او ام 5سی سی میدین،با پودر پیدرولاکس عرذوز یه قاشق غذاخوری تو اب حل نیکنین نبدین بخوره،میوه های فصلو فراوان استفتده میکنین اب فراوانم به بچه میدین

خانم دکتر امروز و دیروز هر روز 2بار شکم اش کار کرده ولی سفت و با درد و ....
هر روز میوه میخوره و اب هم شاید بگم 600 میل در روز میخوره
از شیر نمیتونه باشه؟چون قبل اینک این شیر و بخوره شیر اپتامیل پپتی میخورد و مشکلی نداشت بجز 10 روز که اسهال بود که شیرشو عوض کردیم و بیومیل دادیم

پس عزیزم حتما این چیزابب که گفتمو انجام بدین،مقعدشمپماد زینک اکساید هر هشت ساعت برنین.

از شیر نمیتونه باشه؟اخه از اول تا یک ماه پیش که پپتی میخورد مشکلی نداشت جز اون ده روز که اسهال شده بود

عزیزم چرا شیرخشک میتونه باعث یبوست بشه،ولی وقتی به سایر شیرخشکها حساسیت میده اینو باید ادامه بدین

خانم دکتر از کجا مطمعن شم که به لاکتوز حساسیت داره
اخه یک سال و نیم اپتامیل پپتی میهورد و مشکل خاصی نداشت فقط یه مقداری نفخ داشت و 10 روز اسهال
الانم شیر خشک نمیخوره.شیر خشک بیومیل ال اف که دادم خیلی اذیت بود بخاطر ببوست
الان شیر پاستوریزه بدون لاکتوز میخوره

عزیزم حساسیت به لاکتوز بعداز یکسال تقریبا کم میشه یا از بین میره،اگه کوچولوتون حساسینتش ادامه داره و اپتامیل پپتی در دسترس دارین بتزم ادامه بدین،واکر بهداز دوسال هم ادامه دار باشه باید تست الرژب بدین

🙏
ممنون از راهنماییتون