A.P
عنوان :

مشاوره برای عمل چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام دکتر شماره چشم رو از دفترچه فرستادم تو عکس پایین
نگاه کنید و به من بگید آیا امکان عمل لیزیک هست یانه؟؟
میدونم حتما باید حضوری باشه تا دقیقتر باشه ولی میخام بدونم با این وضعیت امکان کدوم عمل هست
21 سالمه

با سلام
در انتخاب نوع جراحی عیوب انکساری توجه به فاکتور متعددی مهم هست مثل سن، سابقه فامیلی قوز قرنیه، نوع و میزان عیب انکساری، وضعیت قرنیه و سگمان قدامی چشم که در تصویربرداری های خاص مثل توپوگرافی و ارب اسکن و... مشخص میشه. با توجه به شماره چشم شما که به طور قابل توجهی بالا هست بررسی محتاطانه بقیه فاکتورها اهمیت زیادی داره به ویژه بررسی از نظر قوز قرنیه که در تصویربرداری های قرنیه مشخص میشه. همین طور باید مطمین باشین که شماره چشم شما ثابت شده ( ظرف 6ماه تغییر کمتر از 0.5 شماره
داشته باشه) .جراحی عیوب انکساری هم انواع زیادی داره مثل جراحی های قرنیه با لیزر ( لیزیک و پی آر کی) و جراحی گذاشتن لنزهای داخل چشمی. دوست عزیز در حال حاضر با توجه به نکاتی که گفتم و با این اطلاعات من نمیتونم نوع عمل خاصی به شما پیشنهاد بدم و به شما توصیه میکنم با مراجعه به چشم پزشک اول از ثابت شدن شماره چشمتون و وضعیت قرنیه تون مطلع بشین.