p.j
عنوان :

خوردشدگی استخوان

متخصص ارتوپدی
سلام خسته نباشید.یکی از استخوان های متاتارس پای من کاملا خرد شد که نصف بیشترشم کاملا ازبین رفته.سه ماه دکتر میگه برو یک ماه دیگه بیا .میخواستم بدونم واقعا عمل پیوند نمیخواد؟؟؟

سلام
به نظر من ممکنه به خودی خود ترمیم بشه اگر بهتر نشد پیوند لازم است.
اگر در 3 ماه بهتر نشده نیاز به سی تی اسکن و احیانا پیوند استخوان میباشد