N.A
عنوان :

سرفه

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام من 3سال میشه که سرفه های شدیدی دارم واین سرفه ها اگثرا بااسشمام بوی غذا،عطر ادکلن،نم خاک،خستگی وحتی ناراحتی خیلی بیشترمیشه هرچی که دکترهم رفتم فقط برام دگزا تجویزکردن.و قتی دوره درمانم تموم میشه سرفه هام مجددا شروع میشن. اینم بگم که امکانش نیست برای درمان به شهرای بزرگ برم

سلام
آیا عکس سینه و تست تنفس انجام داده اید؟

سلام..خیرانجام ندادم

سلام
برای بررسی شما اول باید عکس سینه و سپس تست تنفس انجام شود تا درمان مناسب ارائه شود.

سلام
ممنونم ازتون.حتماانجام میدم