م.ن
عنوان :

دل درد

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام 9/2 امسال ظهر پسرم دچار دل درد شد و به پزشک مراجعه کردم آزمایش داد که WBC 16.4 شد.گفت سرماخورده بعد شبش تب و لرز کرد ولی و دهانش ورم کرد و بعد آفت زد و بعد از اتمام دارو چند وقت بعد همین علائم رو داشت وبعد بدنش و صورتش قرمز شد و پوستش راش زد و روی زبونش چند دونه زد.دکتر گفت مخملک هست شربت پنی سیلین داد بعداز یه مدت دوباره دل درد و استفراغ و گرفتن شربت و کپسول آزیترو مایسین گذشت وآخر آزمایشش 14 بهمن WBCشد 10.5 متخصص اطفال برم میگه شاید میکروب در روده اش هست.ولی یهو کم خون شد و دانه های بنفش زد صورتش.بعد رفت الان یا سرما خورده هست یا دانه میزنه شما میتونی راهنماییم کنید که علت چیه متخصص داخلی بردمش اطفال بردمش و عفونی ولی هنوز نتیجه نگرفتم چکار کنم؟

سلام سوال شما در محدوده تخصص اینحانب نیست لطفا با متخصص اطفال مشورت کنید