م.ع
عنوان :

ویروس چشمی

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ گلوکوم
سلام خسته نباشید.چشم من کونژنکتیویت ویروسی داره و الان رو به بهبود کم کم ولی یکی از اعضای خانواده از من گرفته ایا امکان داره بعد از بهبودی من دوباره من بگیرم ازشون یا دوباره در طول همین بهبودی چشم من دوباره بگیره؟؟؟
خانوم دکتر بعد از سه هفته بهبودی کامل میتونم از لنز طبی استفاده کنم؟؟

سلام بعضی از ویروسهای جشمی باعث ایجاد ضایعات اپیتلیالی در قرنیه میشوند که مدتها باقی میماند قبل از مصرف لنز بهتر است حتما یک معاینه چشم پزشکی بشوید