س.ن
عنوان :

دارای گره های متعدد تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
در تیروئید پنچ گره وجود داره. دو لوب تیروئید بزگتر از طبیعی هستن. در لوب راست سه ندول ایزواکو هر کدوم به اندازه 9 و 10 و 9.5 میلیمتر و در لوب چپ دو ندول مشابه به اندازه 19.9 و 12.9 میلیمتر هست. کالرداپلر پرعروق نیست و سونوگرافی MNG تشخیص دادن. لنفادنوپاتی هم مشاهده نشده.
پیش یک پزشک متخصص غدد رفتم که گفتن باید عمل کنم می خواستم ببینم شما هم همین نظر رو دارید؟

سایز تیروئید و وزن تقریبی برای تجویز جراحی مهم است . در ضمن عملکرد تیروئید در تعیین زمان جراحی تاثیر دارد