م.ح
عنوان :

تورم پوستی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام . آقای دکتر پوست پدرم مدتیه دچار عارضه ای که مشاهده میکنید شده همراه با درد و سوزش دکتر عفونی تشخیص عفونت داده اما درد و سوزش خوب نشده ممکنه تشخیص اشتباه باشه لازمه به دکتری با تخصص دیگه مراجعه بشه؟ سپاسگذارم

سلام
تشخیص بیماری پدر شما به احتمال زیاد زونا است که درد و سوزش زیادی دارد.همکاران محترم متخصص پوست می توانند کمک کنند.

از لطف شما بی نهایت سپاسگذارم