س.ح
عنوان :

کسیت برانکیال یا همون فیستول

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ رینو ...
سلام.من کنار گوش راست یه سراخ کوچک بود که از اونجا عفونت میکرد میامد به سمت خط ریش وبه طرف لوپم، رفتم دکتر گفت فیستول هست وباید عمل بشه عمل کرد اما بدترشده قبلا فقط سال یکبار عفونت میکرد الان ماهی یا هغته ای یکی دوبار وتا خودش سرباز نکند وچرک خالی نشود عفونتش خوب نمیشه مثل قبل عملش.
عکس قبل عفونت و بعد عفونتش هم دارم.
آزمایش هم دادم بعدعمل چیزی غیر عادی نبوده
ام آر آی دادم که الکی بود چون دکترش بی تجربه بود.
چندین دکتر دیگرهم رفتم فقط آدرس دیگری رو دادن.
عکس هم فرستادم از سراخی که قبل عمل بود دقیقا شبیح عکس وبعدعمل که همش عفونت میکند
منتظر پاسختون هستم

سلام باید از نزدیک بررسی کنم
اما احتمالانیاز به جراحی دارد