ف.م
عنوان :

فیبرم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام برای چکاپ سونوگرافی از رحم دادم سه تصویر فیبروئیدی با دیامتر های 45 و 54 و 38 میلیمتر فضای رحم را اشغال کرده و آندومتر را به جلو رانده دیامتر طولی قدامی خلفی و عرضی رحم به ترتیب 130و 67 و 111 میلیمتر است ایا با دارو قابل درمان است یا احتیاج به جراحی می باشد؟

سلام با توجه به سایز و تعدادشون و اینکه روی اندومتر اثر فشاری داره به نظر جراحی نیاز هست

ممنون با توجه به این که هیچ علامتی ندارم بازهم نیاز به جراحی هست؟

بله البته نیاز به جراحی به سن و علامت دار بودن بیمار و همینطور به نازایی بیمار و 000هم بستگی داره

40 سالمه و یک فرزند 17 ساله دارم هیچ علامتی نه درد و نه خونریزی هم ندارم

خوب پس اگر قصد بارداری ندارید،فقط سایز ش رو با سونو گرافی های هر ششماه یکبار کنترل کنید

ممنونم از صبوری و حوصلتون سپاس فراوان