ر.ص
عنوان :

حالت تهوع

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
حدود 5تا6 ماه است که حالت تهوع دارم بدون استفراغ.رفتم اندوسکوپی گفتن گاستریت معده خفیف داری دارو هم نوشت ولی خوب نشدم ازمایش هم چندین بار رفتم ولی چیزی نشون نمیده.زمان حالت تهوع هم مشخص نمیشه بعضی وقتا دارم بعضی وقتا ندارم زمان خاصی نداره.

علامت شما اختصاصی نیست به ویژه آنکه هیچ مشخصه ای از خودتان بیان نکردید مثل سن و جنس و بسیاری از ویژگیهای دیگر بهتر است حضوری به پزشک مراجعه کنید