ن.ع
عنوان :

نوزاد4ماهه

متخصص بیماری های کودکان
سلام،پسر 4ماهه و 6روزه رفلاکس داره از هنگام تولد که دارویه موتیلیوم و زنیاک رانیتیدن مصرف میکنه ،از موقه مصرف دارو اشتهاش به شیر خوردن کم شده و دقیقا 10روز است که سینمو نمیگیره و فقط تو خواب شیر میخوره و سینمو مک میزنه الان دو روزه که دیگه تو خواب هم مک نمیزنه ،و مجبوری از دیروز شیر رو میدوشیدم و باشیشه بهش میدادم،و یا شیر خشک بهش میدم که 60سی سی شیر رو دو سه ساعت طول میکشه تا بخوره،بنده چکار کنم که هم سینمو بگیره هم تو بیداری شیر بخوره هم اشتهاش دوباره برگرده،چون خیییییلی کم اشتها شده تو کل 24ساعت 120سی سی به زور میخوره،و اینکه دستاشو کامل میذاره تو دهنش میخوره و چشماشو خیلی میماله،و دو سه روزه تو خواب هم جیغ میکشه و بی قراری میکنه،چه مارک شیر خشکی کامل است و مفید و آیا اشتها اوری هست که بتونم بهش بدم که دوباره اشتهاش برگرده این ماه نیم کیلو کم کرده.متشکر از پاسخگویی
خواهشا راه چاره نشانم دهید

با توجه به شرح حال توصیف شده و وجود رفلاکس و مصرف داروهای ذکر شده و سن شیرخوار و همچنین کم شدن وزن وی بهتر است حضوری به متخصص تغذیه ی اطفال مراجعه نمایید .

ممنون و متشکر
سلام،چی به نوزادم بدم که کمبود وزنش برطرف بشه
پسرم 4ونیم ماهشه و وزنش6و وزن تولد 3بوده،الان یک ماه و نیم هستش که اصلا وزن اضاف نکرده،سه ماه اول هرماه *****900تا1کیلو اضاف میکرد
ایا میتونم بهش شیر خشکper بدم؟؟؟یا اینکه تو شیر خشکش روغن ام سی تی اویل قاطی کنم؟؟؟یا اینکه اشتها اوری چیزی بهم معرفی کنید که بچم حداقل تو روز یه وعده کامل شیر بخوره،پسرم رفلاکس داره
پسرم مشکلی به جز رفلاکس نداره که درحال مصرف موتیلیوم و رانیتیدین زنیاک هست،عفونت ادراری نداره،فقط اینکه شیر خودم بعد ازهمون سه ماه آوا خیلی ابکی شده

با سلام شیرخواری که رفلاکس داره وداروهای ذکر شده را می خورد بهتر ه تحت نظر همون پزشکی که دارو هارو شروع کرده ادامه کارو رو درپیش بگیره

سلام،ظهر بخیر،دختر 4سال و6ماهه ای دارم که اصلا تمایلی به غذا خوردن ندارد،حوری که تو 24ساعت به زور یه وعده شام به خوردش میدم اونم با کلی تشویق کردن،بیشتر مایعات دوس داره مثل شیر یا آب و اگه هوس غذا بکنه فوق فوقش یه تیکه نون خالی میخوره،روز به روز داره لاغرتر میشه و پوستش به شدت تیره داره میشه جوری که از سفیدی الان به سبزه تیره رسیده کل بدنش،و شبا اصلا نمیخوابه،صبحا ساعت 6،7میخوابه تا ساعت3،4عصر،هر کاری کردیم که ساعت خوابشو درست کنیم نشد،سر جاش دراز میکشه او چشماش باز میمونن و با خودش یا عروسکش حرف میزنه، دخترم نسبت به همسنو سالاش قد بلند هست اما خیلی لاغره،17کیلو هستش،ممنون میشم راه چاره نشونم بدید.

با سلام بهتره تحت نظر یک متخصص تغذیه اطفال قرار بگیره چون داروی اشتها اوربدرد بخوری وجود ندارد وتغییر رژیم غذایی میتواند نتیجه بخش باشد

ممنون و متشکر بابت پاسخگویی