ف.ش
عنوان :

لابیاپلاستی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتروقت شمابخیر.متاسفاته من ماه پیش نزد پزشک داخلی جرانی لابیای مینور انجام دادم و دردفراواتی کشیدم بخیه ها خیلی ناجور بودند و لابیا دالبور دالبور شده بود ومن ناچارا 5روز پیش جای بخیه رابا لیزر سی او دو فرکشنال لیزر کردم و روی بخیه راابتدا با تیغ صاف کردن و سپس لیزر..الان فقط بتامتازون میزنم لابیا جای عمل قرمز شدیداست وبافتش نرم شده پس از توالت و شستن و زدن پماد گویی زخم قرمز و تازه میشه و هنوز جوش نخورده.لابیا هم خیلی نرم شده و پوست کنده میشه ازش.خیلی میترسم چکارکنم؟؟؟زخمش خوب نشده و خشک نمیسه خاطر پماد و آب.نمیدونم باید پانسمان کنم یانه؟توضیحا اممول دگزا هم میزنم یک روز درمیان.سه تا کلا.دکترگفت فقط بتامتازون بزنم.سیکالفیت هم نزنم.نظرو توصیه ی شماچیست ممنون میشوم راهنمایی م کنید چون واقعا ناراحت و پریشانم.ممنونم

اتفاقا پماد سیکاکتیو رو میتونید استفاده کنید مشکلی نداره و بهتره شرت نپوشید و لباس گشاد باشه که تماس بدترش نکنه

سلام.خیلی ممنونم خانم دکتر..