ا.م
عنوان :

خارش پوست

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام و خسته نباشید
مدت یکسال است دچار خارش شدید بدن شدم به این صورت که تمام بدن مخصوصا زانوها دو طرف ساق پاها رانها باسن پشت کتف ها و کمر بازو ها و ساق دستها- سر و گردن و سینه و شکم و کف و روی پاها دچار خارش نمی شوند-خارش خیلی شدید هست ولی هیچگونه جوشی بوجود نمیاد البته بعضی وقتها به علت خاروندن زیاد که بیشتر در پاها می باشد ممکنه زخم های کوچکی ایجاد بشه. به پزشکهاهای متخصص پوست مراجعه کردم گفتند خشکی پوست هست و انواع کرم ها و لوسیون ها و داروهای ضد آلرژی رو طبق تجویز پزشک مصرف نمودم اما تاثیری نداشت آزمایش های متعددی انجام دادم و هیچ مشکلی وجود نداشت البته سابقه فشارخون بالا دارم که از قرص های آملودپین و کاپتوپریل استفاده می کنم. لطفا بفرمائید چنین مواردی در تخصص شما هست و چنانچه هست نظر جنابعالی چیست؟. با تشکر

سلام مواردی که خارش پوست صرفا به رشته غدد و متابولیسم مرتبط باشد شمال کلسیم بالای خون ناشی از پرکاری پاراتیروئید و یا مسمومیت با ویتامین دی و خشکی پوست ناشی از کم کاری تیروئید است