م.د
عنوان :

دفرمگی قفسه سینه

متخصص جراحی عمومی
با سلام
به دلیل اینکه در کودکی به پهلوی راست می خوابیدم و دستم را در زیرم می گذاشتم قفسه سینه دقیقا در قسمتی که دستم را قرار میدادم دچار فرورفتگی شده است.
و تا کنون که 28 سال سن دارم دچار مشکل خاصی نشده ام. ایا این باعث مشکل خاصی در اینده خواهد شد یا خیر. و ایا امکان بازگشت به حالت اولیه یا اصلاح ان به صورت کامل یا جزیی وجود دارد یا خیر.
باتشکر

سلام شما به اقای دکتر شادمهر متخصص جراحی قفسه سینه مراجعه کنید 02188362391