م.ق
عنوان :

اگزما

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقتتون بخیر خانم دکتر من الان چند ساله که قبلا فکر میکردم دچار شوره سر هستم اما چند تا متخصص رفتم گفتند اگزماست توی سرم صورت (جاهایی که مو هست مثلا ابروها و اگر ریش و سیبیلم در بیاد ) و همینطور روی سینم و بین شونه هام و هیچ ارتباطی هم به استحمام نداره یعنی اگر رورزی ده بار حموم برم بلافاصله بعد از خشک شدن پوستم فورا همونطوری میشه ممنونم اگر راهنمایی کنید

با سلام احتمالا شما مبتلا به درماتیت سبوره هستید .با مراجعه ونهایته از نزدیک خیلی راحت بهبود پیدا میکنید