M.N
عنوان :

سلولیت عفونی انگشت

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلامو خسته نباشید خدمت شما. پسر من 2 سالشه حدود نه ماه پیش انگشت اشاره ی دست راستش عفونت چرکی کردو ناخنش افتاد. یعنی اول چندتا دندون دراورد تب کرد یکباره انگشتش باد کرد و قرمز شد و بردم دکتر پوست گفتن سلولیته عفونیه. الان که حدود 9 ماه میگذره ناخن پسرم نازکو چروک مانند در اومده و هنوزم یکمی زیر ناخن انگار باد داره . خیلی میترسم ک نکنه چیزی باشه

با سلام
عفونت ناخن متاسفانه اگر سریع درمان نشود مى تواند موجب اسیب ناخن شود وبهتر بود که اولا پیشگیرى مى شد و در ثانى هرچه سریعتر درمان شروع مى شد تا حداقل اسیب ایجاد شود ،اکنون ناخن کمتر شسته شود مرتب چرب نگه داشته شود داخل دهان قرار ندهد و اغشته شدن با اب دهان هم پرهیز شود واهن و مواد غذایى پر پروتئین مصرف نمایند

خیلی ممنون و متشکر از جواب دهیتون