م.ق
عنوان :

شامپوی مناسب موهای چرب

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام، من دو سه سالی هست که از شامپوی sebophane برای موهای خودم استفاده میکنم! البته به دستور پزشک! و نه بطور پیوسته! بلکه هفته ای یک یا دوبار! و بقیه اوقات از شامپو معمولی (همون تخم مرغی سابق!!!) استفاده میکنم. ولی جدیدا دوباره موهام چرب میشه و هر روز باید موهامو بشورم! میخواستم بدونم باید شامپو رو عوض کنم یا نه؟ و اگه بله! چه شامپویی رو پیشنهاد میکنین؟ و اگر نه! چکار باید بکنم؟!!! ممنون از راهنماییتون...

سلام عزیزم

بهتره شامپوتون رو عوض کنین

شامپو سابال دوکری رو استفاده کنین

سلام خانم دکتر، خیلی خیلی سپاسگزارم. ممنون از راهنماییتون
راستی خانم دکتر برای این شامپو نوشته هفته ای دوبار، بقیه مواقع شامپو معمولی بزنم؟ یا مخصوص موی چرب؟

توصیه می کنم از شامپوهای معمولی و ملایم استفاده کن که خیلی کف سرتون رو تحریک نکنه

دست گلتون درد نکنه خانم دکتر. ممنون از راهنمایی هاتون. چشم حتما به توصیه هاتون عمل میکنم. بازهم سپاسگزارم و شرمنده که وقتتون رو گرفتم...