م.ا
عنوان :

Mnd

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام پدر من مدتیه تکلمش ضعیف شد تا الان که کلا نامفهوم صحبت میکنه ودرغذا خوردن نیز دچار مشکل شده وکمی ضعیف شده در عکس ها وام ار ای چیزی دیده نشد فقط یک پزشک بود که گفت دچار ام ان دی شده الان میخاستم بدونم چیکار باید کرد راه درمان داره.تشخیص درست بوده

با سلام بله تشخیص درست بوده از قرص های تقویت مغز استفاده کنید