آ.ج
عنوان :

جوانسازی با نخ یا جراحی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب دکتر باریک بین. جناب دکتر من از شیراز خدمتتون تماس میگیرم و از بیماران قدیم شما هستم که در کلینیک شنهای نقره ای پشت دستم را که در اثر تصادف گوشت اضافه آورده بود فرکشنال کردید. الان با توجه به اینکه من کلا پوستم مستعد گوشت اضافه هست سوالم این هست که آیا من از روشهای ماندگار جوانسازی مثل جراحی کشیدن پوست یا نخ برای کشیدن پوست میتونم استفاده کنم؟ چند تا پزشک در شیراز به من گفتن که جای جراحی و جای وارد کردن نخ روی صورتم میمونه و گوشت اضافه میاره که باز باید لیزر بشه و در نهایت هم جاش میمونه. البته بگم که من حتی جای جوش و گزیدگی حشرات هم برام بین چندین ماه و حتی سال باقی میمونه.ممنون میشم پاسخم را بدید و اینکه چه کار دیگه ای میتونم برای جوانسازی پوستم انجام بدم؟

با سلام ، شما اصولا" از روشهای جوانسازی تهاجمی باید اجتناب نمایید ، کارهای تزریقی مثل بوتاکس و تزریق چربی مناسب تر است