P.B
عنوان :

بی حسی شدید پاها و تاری چشم

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام، بنده الأن حدود 9 ماه میشه که دچارش شدم، به پدریج بد تر شدم، بیمارستان بستری شدم بعد آزمایشهای زیاد دکتر گفت کمبود ب12 دارید الأن که 1،5 ماه هست که آمپول ب.12 میزنم اما هیچ فرقی نکردم، پاهام دیگه دارن از کار میافتن چشمام هم تار میبینه هنوز، لطفا راهنماییم کنید

با سلام، برای تشخیص نیاز به معاینه کامل است و کارهای تشخیصی که تا کنون انجام دادید را باید دید.