م.ر
سلام خدمت خانوم دکتر
چند وقتییست پایین لثه پشت دندان جلو احساس تورم استخوان دارم البته پشت دندان جلو یک آبسه کوچک ایجاد شده که هر وقت همچنین حالتی پیش می آید احساس تورم بیشتر میشود البته بدون درد ولی با ایجاد مزاحمت خواستم راهنمایی کنین.ممنون از وقتی که میزارین.

سلام،حتما ریشه ی دندان عفونی باید درمان شود تا آبسه ی آن نیز به طور کامل از بین برود.