ی.ا
عنوان :

قلب درد

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام خسته نباشید من دختری 20 ساله هستم. مدت زیادی هست تقریبا 2 سال که مشکل تیر کشیدن قلب و درد رو در اون ناحیه و زیر سینه دارم. قبلا شانه چپم خیلی درد میگرفت که خوب شده در ضمن ضربان هم خیلی سریع بالا میره یک دکتر طب سنتی به من گفت دریچه قلب گشاد هست ممنون پاسخ بدین تشکر

سلام،بهتره که یک متخصص قلب و عروق شما را ویزیت و اکوکاردیوگرافی بکنه،احتمال اینکه دردتون منشا قلبی داشته باشه کمه