م.ا
عنوان :

سردرد همراه با مصرف وارفارین

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام. مادرم 78 ساله هستن و بخاطر مشکل در دهلیز و دریچه و جلوگیری از تشکیل لخته وارفارین مصرف میکنن. روزهای زوج نصفه و فرد درسته. چند روزیه سردرد دارن و فشار خونشون 11 روی 9 هستش. به پزشکشون دسترسی نداریم چون رفتن مسافرت. میترسم رگهای مغزی آسیب ببینن. ایشون طبق نظر پزشکشون داروهای فشار خون و چربی هم استفاده میکنن. لطفآ بفرمایین با توجه به نزدیک بودن تعطیلات و امکان عدم دسترسی به امکانات پزشکی مناسب آیا باید ببرمشون چک بشن یا موردی برای نگرانی وجود نداره. خیلی سپاسگزارم.

سردرد رو در کسی که وارفارین مصرف میکنه باید. جدی بگیریم،حتما بیمار توسط پزشک متخصص قلب ویزیت بشه