س.ح
عنوان :

سلام

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
مامان من 46سال سن داره هفته پیش رفت دندون پزشکی و یکی از دندوناشو کشید سه روز بعد دکتر دوباره وقت داد تا دندون دیگشم بکشه از همون روز کتف و شونش درد می کنه یه ناحیه ای چسبیده به گردن تا پنج سانت پایین ترش فکر کرد گرفتگیه رفت دکتر و امپول شل کننده زد یه شب طوری درد داشت که گریه میکرد بعد از آمپول بهتر شده ولی کاملا رفع نشده قرصه باکلوفن هم میخوره راستی گاهی در حین درد گردنش پنجه ها ی دستش هم درد میگیره میخواستم ببینم ممکنه از قلبش باشه؟ خیلی مچکرم اگه میشه حوابمو بدین استرس دارم

سلام احتمال اینکه درد قلبی باشه کمه، انجام ازمایشات خونی و تست کلسیم خون توصیه میشه،گرفتن نوار قلب و ویزیت توسط همکار قلبی توصیه میشه