ع.ج
عنوان :

کیست خارج از تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
با سلام

همسر بنده کیست تخمدان به اندازه 5*6 سانتیمتری دارد و قرصهای زیادی مثل ال دی ، اچ دی، یاز، یاسمین استفاده کرده و برطرف نشده است.(حدود 6سال)

اکنون اگر بخواهد باردار شود حتما باید جراحی گردد یا خیر؟

اگر جراحی نیاز دارد خواهشمند است بیمارستانی را معرفی کنی که اولا متخصصین مجربی داشته باشد و ثانیا دولتی باشد تا بتوانیم هزینه های آن را بپردازیم. و لطفا برآورد هزینه آن را هم بفرمایید. اگر در شهر تهران معرفی گردد ممنون میشوم.

با تشکر از وقتی که برای اینجانب گذاشتید

سلام بهتر است اول تکلیف این کیست مشخص شود و بهترین راه برای شما انجام لاپاراسکوپی می باشد یعنی روشی که شکم بیمار باز نمی شود و با کمک دوربینی که از راه ناف وارد شکم می شود عمل انجام می شود اگر بخواهید می توانید با جواب آزمایشات و سونوگرافی های خود به مطب من مراجعه نمایید تا وقت عمل را برای شما در بیمارستانی در تهران تعیین کنم تا عمل با کمترین عارضه برای شما انجام شود