م.ش
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خدمت شما. از سن 16 یا 17 سالگی صورتم همیشه جوش میزنه به صورت چرکی الان هم 34 سالمه ولی هنوز باهاش درگیرم پزشکان متعدد زیادی رفتم تو شهر خودمون و آخرین بار هم تجویز رواکوتان دادن و یک دوره کامل استفاده کردم که یه تایمی خوب شده بود ولی مجدد شروع به بیرون زدن کرد. بعد از مصرف اون داروها معده ام هم دچار اذیت شد و الان مدتیه بعضی مواقع اسید معده میزنه بالا و مجبورم امپرازول استفاده کنم. بیشترین مناطقی که جوش میزنه قسمت خط ریش، چانه، بالای لب و دور بینی که اگه بخوام به طور کامل بگم همون مثلث معروفی که پزشکان پوست بهش اشاره دارن همیشه وجود دارن، من همیشه عادت به ترکوندن جوشهای سر سفید دارم چون خجالت میکشم با اونها تو فضاهای عمومی و مجالس و حتی دور همی های خانوادگی برم و واقعا از دست این جوشها خسته شدم، از دیروز شروع کردم به خاطر شدتی که پیدا کرده داکسی ساکلین استفاده کنم تا لااقل بتونم یکم از شرشون راحت بشم، از شما پزشک محترم تقاضا دارم تو این مورد منو راهنمائی کنین چون دیگه واقعا از مصرف دارو و شستشو خسته شدم در ضمن یکی دو ماه هم پیش پزشک طب سنتی رفتم و رژیم قضائی دادن و زالو درمانی انجام دادن که رژیمش خیلی سخت بود و دیگه ادامه ندادم چون هم هزینه زیادی داشت و هم جوابی تو اون مدت نگرفته بودم. ازتون ممنون میشم اگه بتونین منو از شر این مزاحم 17 ساله رها کنین . بازهم معذرت به خاطر اینکه وقتتون و گرفتم

مشخص نشد خانم هستید یا آقا ؟ برای درمان باید ویزیت شوید و ترکیبی از راکوتان و آنتی بیوتیک موضعی و داروهای هورمونی زیر نظر متخصص پوست مصرف کنید