ف.ز
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید.ببخشید میخواستم درباره جوشای صورتم یه چیزی بپرسم.
من 16 سالمه و تقریبا از 14 سالگی شروع کردم به جوش زدن.اولش خیلی خفیف بودن بعد زیادتر شدن.تقریبا یه ماه پیش رفتم پیش متخصص پوست.برام تتراسایکلین و لامینین و یه ضدافتاب و صابون تجویز کرد و گفت صابون رو فقط بعضی مواقع استفاده کنم.دیشب پیشش نوبت داشتم.وقتی رفتم برام راکوتان و یه چیز دیگه نوشت!من تو گوگل که سرچ کردم دیدم راکوتان اخرین راه حله و برای اکنه شدید و متورمه.بیشتر جوشای من خیلی ریزن.و الان میخواستم نظر شما رو بپرسم.استفاده کنم یا نه ؟

سلام لطفا یک عکس واضح از جوشهاتون بفرستید

با توجه به شدت جوش صورتتون مصرف آنتی بیوتیک خوراکی لازمه ولی معمولا برای اینکه نتیجه خوبی از درمان بگیرید حتما باید به شکل منظم حدود سه ماه دارو مصرف کنید. بنظر من بهترین درمان برای شما مصرف کپسول داکسی سیکلین یا آزیترومایسین در کنار استفاده از یک آنتی بیوتیک موضعی و یک ترکیب ترتینوئین موضعی برای جوشهای زیر جلدی حداقل برای مدت سه ماه هست.

راکوتان تاثیری داره برای من؟

با توجه به شدت جوشتون بنظر من فعلا گزینه مناسبی نیست. در صورتی که با مصرف منظم آنتی بیوتیک ها نتیجه نگرفتید راکوتان را امتحان کنید

ممنونم بابت پاسختون.روز خوش
واای ببخشید خانم رادمهر یه سوال دیگه..عوارض راکوتان خیلی جدیه؟؟

نه مهمترینش اینه که خشکی پوست و مخاط میده و در فردی که ازدواج کرده در زمان مصرف نباید باردار بشه