ف.ن
عنوان :

آنتی بیوتیک و ضد بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام خانم دکتر من برای به تعویق انداختن پریودم چند روزی هست کلرت 200 / 35 مصرف میکنم امروز به دلیل سرماخوردگی مجبور شدم آمپول پنی سیلین بزنم ممکنه تداخل داشته باشن؟
خانم دکتر من یک پلیپ داشتم (18 میلی متر) با جراحی برداشتن و تیکه برداری کردن. میخواستم بدونم ممکنه چیز خطرناکی باشه؟
یا به یک بیماری خطرناک تبدیل بشه؟
39 ساله هستم و دوره عادت ماهیانم طولانیه

سلام معمولا پولیلها خوش خیم هستند باید دید جواب پاتولوژی چی بوده