ک.ب
عنوان :

بلوغ زود رس وشیر در سینه بماند

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته نباشید ببخشید خانم دکتر دخترم 10 سال و4 ماهشه برای جلوگیری از بلوع زود رس بهم گفتن ببرم دکتر غدد بردم مایعنه سینه شد گفت از مچ دستش عکس بگیرم اگر زود پریود بشه با امپول وقرص عقب بندازه به نظر شما برا هرمون های بدنش در اینده مشکل پیش نمیاد
شرمنده خودم هم پسر 2 و5 ماهه دارم پیش خودتان زایمان کردم الان 5 ماه از شیر گرفتم ولی هنوز سینه هام خشک نشده؟

برای خودتون باید قرص قطع شیر بخورید ولی دخترتون مشکلی نداره اگه امپول بزنه

🙏