ت.ا
عنوان :

خارش سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید

یه مدت میشه سرم بدجور میخاره حتی وقتی تازه از حموم میام بیرون باز هم خارش داره، بعضی وقتا هم جوش سر هم دارم، از چی میتونه باشه؟، در ضمن از شامپو کلیر استفاده میکنم

با سلام

ممکنه شوره داشته باشید شاید هم موی خیلی چربی دارید و شامپویی که استفاده می کنید مناسب نوع موی شما نیست اطلاعات دقیقتر بدین راهنماییتون می کنم

سلام، نه شوره سر ندارم ولی فکر میکنم موهام چربه چون زود زود حموم میرم و زود خارش میگیره

با سلام و پوزش از تاخیر در پاسخگویی

از شامپو نوپری پیروکس جی نوپریت یک روز در میان استفاده کنین دو دست بشورین دست دوم فقط کف سر سه دقیقه بمونه و بعد ابکشی کنین اب خیلی داغ نباشه

ممنون