ی.ش
عنوان :

تیروئید کم کار نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
س نوزاد هفده روزه ک روز اول زردی داشت الان زنگ زدن گفتن ازمایش کف پا مثبته رفتیم ازمایشگاه ج داد t4 روی 11 و tsh روی 8. میخواستم بدونم ایا سریعا باید دارو مصرف کنه یا طبق نظر پزشک ازمایش نوشته تکرار برای یک ماه بعد ایا دیر نیست

با سلام باید ازمایش مجدد تیرویید رادر یک ازمایشگاه مجهز دیگر تکرار کنید هرچه زودتر وبعد تصمیم گیری شود