ج.ا
عنوان :

لاغری

پزشک تغذیه و متابولیسم
سلام اقای دکتر من 21 سالمه و از لاغری رنج میبرم چیکار کنم تا ب وزن ایده عالم برسم

سوالات مشابه

سلیاک

سلام وقت بخیر من یه چند روزی میشه فهمیدم سلیاک دارم و توو شهر خودمون پزشک تغذیه نداریم و بخاطر فصل امتحانات فعلن نمیشه بریم یه شهر دیگه. اگه ممکنه هم در مورد غذا و هم مکمل و ویتامین راهنماییم کنین که چی مصرف کنم.

ویتامین دی بالا

سلام خسته نباشید من آزمایش ویتامین دی دادم ویتامین دیم بیشتر از حد نرماله و خطر مسمویت داره چند روز قبلم حالت تهوع و اسهال اینا داشتم فکر می کنم بخاطر اون بوده باشه سوال من اینه چه رژییم غذایی یا دارویی تجویز می کنین تا ویتامین دی من پایین بیاد چیز به درد بخوری تو اینترنت پیدا نکردم ممنون میشم از توضیحتون.

تغذیه دوران شیردهی

سلام بنده یک نوزاد 21 روزه دارم ک هم کولیک داره هم رفلاکس فقط قطره پدی لاکت رو هر 8 ساعت 5 قطره میدم بچه خواب خوبی نداره و بی قراره و موقع خواب هم احساس ناراحتی میکنه و ترش بالا میاره واسه تغذیه خودم چ توصیه ای دارین ک بچه کمتر اذیت بشه

کاهپش وزن

سلام دکتر.بنده 30سالمه قدم 170 وزنمم 82 هستش.شکم و پهلوی زیادی دارم.شغلمم جوریه که نمیتونم ورزش کنم حالا چکار کنم چه رژیمی بگیرم واسه لاغری.اگه قرص یا دارویی هم معرفی کنید واسه جلوگیری از اشتها ممنون میشم چون اشتهامم زیاده.ببخشید یادم رفت بگم که مرد هم هستم

تغذیه

سلام خسته نباشید پسری 15ساله هستم با قد1.67 وزن65کیلو علاقه به ورزش کردن دارم اما مقداری برام سخت هست(ورزش های نسبتا سخت شکم) میخاستم یه تغذیه درست در طول هفته بدید که هم برای رشد جسمانی و هم داشتن انرژی کافی برای ورزش رو داشته باشم.باتشکر