ع.م
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام،
آقای دکتر در طی دو هفته ریزش مو خیلی شدید پیدا کردم، پیش یه دکتر رفتم و آزمایش دادم ایشون گفتن به خاطر کمبود ویتامین d هستش الان قرص ویتامین مصرف کردم ولی ریزش کم که نشده تا حدی بیشتر هم شده، شامپو هم عوض کردم افاقه نکرد، لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟!

در چهار ماه گذشته مشکلی مریضی شوک عصبی نداشتی؟

چرا جناب دکتر یه بیماری عفونی یا سرماخوردگی داشتم که چند روز تا خوب شدنم زمان برد.

ممکنه ریزش موی تلوژن باشه
امپول بیوتین ب پانتن بگیر و هر پنج روز یه جفتش قاطی کن بزن