س.م
عنوان :

شکل ناخنم تغییر کرده

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام. ناخن شصت دست راستم 7 ماهه شکل طبیعیشو از دست داده. و تا سفیدی ابتدای ناخن سالمرشد میکنه بعد از کنار دو طرف به پوستم وصل نیس و زیرش خالی و سفید میشه. دکتر که رفتم ازمایش کشت اسمیر تجویز کردن و این ازمایش انجام دادم. قارچ نبود. گفتن یک ماه بعد جوابش معلوم میشه. الان که اینترنتی نتیجه ازمایش رو چک کردم نوشته
culture Result: سایر
این یعنی چی؟؟؟

سلام culture یعنی کشت ناخن از جهت قارچ هم برای شما انجام شده یک عکس از ناخنتون بفرستید

فقط همین یک ناخنم درگیر این موضوع هست

اولین تشخیصی که مطرحه قارچ هست در خیلی مواقع هم آزمایش قارچ منفی می شود و قابل اعتماد نیست.پیشنهاد من این است که زیر نظر متخصص یک دوره درمان قارچ دریافت کنید و تماس با آب و رطوبت را حتما محدود کنید

یک دوره چهل روزه داروی تربینافین مصرف کردم و خوب نشد.

دومین تشخیصی که مطرح میشود بیماری پسوریازیس هست که درمان طولانی مدت تری نیاز دارد. تزریق کورتون زیر چین ناخن در پسوریازیس بسیار مفید است