ن.ع
عنوان :

کمر درد

متخصص ارتوپدی
با سلام و تبریک سال نو
من 33سال سن دارم.و یه مدت هست که کمر درد دارم.دقیقا گودی کمر.بعد از زایمان به مرور زمان این کمر درد سراغم اومده الان 2سال از زایمانم میگذره و نزدیک به شروع پریود شروع میشه یه مدت میگذره خوب میشه ولی اینبار طولانی شده.با این که ورزش هم میکنم دردش طوری هست که موقعی که میخوام بلند بشم تا میخوام صاف بشم طول میکشه و درد داره یا طاق باز روی زمین نمیتونم بخابم انگار کمرم سست شده محکم نیست.

با سلام و تبریک ... البته مشکل شما نیاز به معاینه داره... و شرح حال دقیق تر ... منتها اگه علایم شما با پریود مرتبطه حتما به اول متخصص زنان مراجعه بفرمایید