ا.م
عنوان :

التهاب و تورم زانو

متخصص ارتوپدی
باسلام
من 27م اسفند ماه به دلیل پارگی ACL عمل آرتروسکوپی زانو انجام دادم. با وجود گذشت 5 روز درد و تورم زیادی در ناحیه زانو من وجود دارد به صورتی که حرکت دادن پا بسیار دردناک است. تنها دارویی هم که در حال حاضر برای من تجویز شده سفلکسین است. اگر امکان دارد مرا راهنمایی کنید.

سلام .. تورم و درد پس از عمل تا حدودی طبیعی است ... اگر توام با تب بالا نباشد بتدریج رفع میشود ... البته بهترین کسی که جوابگوی مشکل شما خواهد بود جراح معالج شما خواهد بود.لذا بهتر است در صورت باقی ماندن مشکل و یا احیانا تب بالا با پزشکتان مطرح بفرمایید