د.چ
عنوان :

درمان قطعی باکتری استافیلوکوک اورئوس

متخصص پوست، مو و زیبایی
در مواردی از فولیکولیت که با درمان های خانگی جواب نمی گیرید، ممکن است برای درمان عفونت های باکتریایی نیاز به استفاده از آنتی بیوتیک ها باشد. با این حال، آنتی بیوتیک های خوراکی قوی نیاز به تجویز پزشک دارند و معمولا برای موارد شدید تجویز می شوند. این متن رو تو اینترنت دیدم اولا از ران پام یه جوش چرکی سفید در اومد که از وسطش یه مو در اومده بود و بعد از مدتی به ساعدمم رسید و گاهی فکر میکنم جوش داخل پوستمه و اطرافش قرمز میشه مثل نیش حشره وقتی هم فشار میدم تخلیه کنم ازش چرک کمی خارج میشه وقتی چرک خارج شد جوش خوب میشه ولی تا وقتی داخل جوشو خالی نکنم و با مو کش موی داخل مو که اکثرا با ریشه مو و خیلی هم بزرگه بیرون نیاد زود خوب نمیشه. بیشتر از 5 بار به پزشک متخصص مراجعه کردم ولی نتونستن مشکلمو حل کنن در ضمن جوشهام خیلی زیاد نیستن فقط درمانش برام مهمه وقتی زیر بغلمو میزنم ریز ریز جوش میزنه یا الان موهای سینه ام رو هم درگیر کرده حدود 15 تا جوش و بقیه هم پشتم و کولهام و پاهام و جای جوش ها هم شاید دو هفته طول میکشه تا ناپدید بشه. خواهشا انتی بیوتیک قوی واسه این مشکل که حدود دو ساله شروع شده برام معرفی کنید و طریقه مصرفشو چون نمیخوام بدون اطلاع مصرف کنم. ضمنا از وقتی درگیر این باکتری استافیلوکوک اورئوس شدم مشکل فشار خون هم دارم (13.5/8) . چند روز پیش هم اکو رفتم گفت شلی دریچه میترال داری برام دارو تجویز کرد نمیدونم شاید از این باکتری باشه.*****093628

باید ویزیت ضایعات پوستی صورت بگیره برای تشخیص بیماری

من که کامل توضیح دادم تو اینترنت هم متوجه شدم مشکل من چیه حالا تو واسه این باکتری یه انتی بیوتیک معرفی میکردی خب

تجویز دارو بطور مجازی جرم پزشکی است