A.N
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من ریزش مو شدیدی به مدت یکسال دارم که تو این مدت دکتر رفتم و شامپو لامنین و محلول آن و همچنین شیش تا آمپول ب کمپلکس و قرص آهن و مولتی ویتامین و زینک نصرف کردم و هنوز ریزش مو دارم تا اینکه آزمایش عورمونی دادم و مقدار تستسترون من 0/570بود و از مقدار مجازش بالاتر بود و تیروید هم 5/77بود و 17ohproهممقدارش 1/30بود وdheaهم 261بود.ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید

سلام پریود نامرتب ،اضافه وزن و موهای زائد صورت دارید؟

پیریود نامرتب ندارم ولی موهای زائد در ناحیه چونه دارم و بسیار پر مو هستم
و اضافه وزن هم ندارم در کل لاغر هستم

با توجه با اینکه موهای زاید دارید و تستوسترون بیش از حد مجاز هست درمان هورمونی کمک کننده هست بهتره از نظر ذخیره آهن و ویتامین d هم چک شوید و تحت درمان قرار گیرید

ببخشید امکان رشد مجدد مو های ازدست رفته وجود داره؟باید از چه شامپو یا قرصی استفاده کرد

معمولا اگه زمان ریزش مو کمتر از یکسال باشه و هنوز فولیکولها ضعیف نشده باشند امکان رشد مجدد وجود داره. شامپوهای دارای کافئین و مکملهای تقویت مو در کنار درمانهای هورمونی و محلولهای تقویت کننده به مدت طولانی کمک کننده اند.

من شامپو ماینوکسا و شامپو اسنب سل رو خریدم که اولی ماینوکسیدل یک درصد داره و دومی برای ریزش موهای هورمونی هست و نوشته مانع از این میشه یک dhtتولید بشه ضمن اینکه هرشب قرص زینک مصرف میکنم و دکتر غدد هم برام روزی نصف قرص اسپیرونولاکتون 100 نوشته
آیا این ها کمک کننده هستند؟
با تشکر از لطف شما

بله البته حدودا 6 ماه باید مصرف کنید تا اثرش خوب ظاهر بشه