م.م
عنوان :

گاز گرفتن زبان در خواب

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام اقای دکتر
ممنونم
یک سال قبل که ام ار ای و نوار مغز رو انجام دادم
داروی نورتریپلین برام تحویز کردن و فرمودن که هیچ چیز خاصی مشاهده نشده
ممکنه تو این بازه زمانی به بیماری خاصی مثل تشنج و امثالش مبتلا شده باشم؟
یا ممکنه پانیک یا اختلال خواب باشه؟ چون فقط تو خواب بوده
ببخشید که خیلی سوال میپرسم!!

با سلام، بعید است مساله جدی باشد، ولی چون گاز گرفتن زبان اتفاق افتاده حتما باید در ابتدا یک نوار مغزی استاندارد جهت رد تشنج انجام شود و در صورت نرمال بودن درمان کنترل اضطراب شروع شود.