م.ح
عنوان :

دراوردن دندان

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانم دکتر عزیز . نوزادم سه ماهو نه روزشه علایمی مثل زیاد شدن آب دهان و میک زدن انگشت و جویدنش و همچنین سفید شدن و برامده شدن زیر لثه را دارد امکان داره که دندونش در حال درامدن باشه ؟ و تمایل زیادی به خوردن غذا داره از کی میتونم کمک غذایی بهش بدم . با سپاس فراوان از لطف شما

البته برای دندون ور اوردن الان خیلی زوده میک زدن انگشت طبیعیه خودش کم کم خوب میشه اب تو دهان جمع شدن ممکنه بخاطرشیرش یارفلاکس باشه غذای کمکی هم بعد از 6 ماه باید شروع کنید زودترعارضهمیده