f.z
عنوان :

جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید.ببخشید من یه چند وقتی هست که دارم از راکوتان استفاده میکنم.دکترم گفته بود دو روز در میون بخوردم ولی من الان یه چند روزی هست که دارم روزانه استفاده میکنم.کلا تا الان ده دونه خوردم.زیر دو سه تا از ناخنای پام یه رنگی شده.سرچ که کردم دیدم نوشته بود ممکنه مشکل کبد یا کلیه باشه و فک میکنم که بخاطر این قرصه.قراره برم ازمایش خون بدم.خب اگه بخاطر این قرص باشه باید قطعش کنم و میترسم جوشام بدتر شه و الانم که تشدید شده.
و میخواستم بپرسم راکوتان تنها راه قطعیه درمان اکنه هست؟؟؟یعنی ممکنه داروی دیگه ای هم باشه که جوشامو کاملا خوب کنه?شونزده سالمه
اکنه ی من خیلی خیلی شدید نیست.متوسط رو به بالا.بیشترشون خیلی ریزن و صورتم قرمز شده بیشتر

سلام در صورتی که آکنه شدید ندارید بهتره ابتدا تحت درمان با آنتی بیوتیکهایی مثل داکسی سیکلین یا آزیترومایسین قرار بگیرید. آکوتان معمولا خط اول درمان نیست مگر در موارد خیلی شدید و مقاوم به درمان

یعنی ممکنه با اینها صورتم کاملا خوب شه؟؟

تا حدود سن 25 سالگی اکثر افراد به صورت متناوب جوش می زنند و حتی بعضی افراد تا سنین بالاتر.پس نمیشه گفت که دیگه اصلا جوش نمی زنید ولی شدتش کمتر میشه و جاش هم کمتر میمونه