م.ک
عنوان :

شیرین شدن دهان

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکا ...
با سلام و عرض خدا قوت کریمیان هستم 41 ساله و مذکر شغلم کارمند است دقیقا بعد از 13 به در دهانم شیرین شده است به شکلی که انگار دائما شکلاتی در دهانم است به اورژانس بیمارستان رفتم آزمایش دادم و وضیعتم خوب بود (قندم 96 بود) دکتر گفت که از بازگشت اسید معده است که البته 3 ماه قبل برای این موضوع دکتر پنتوپرازول 40 و کلیدینیوم - سی داده است دلیل دادن این دو قرص دردی بود که دقیقا یکسال است در کمرم احساس می کنم دردی خفیف که هنوز هم هست.
نگران شیرینی دهانم هستم چون مقاله ای خواندم که علاوه بر دلیل دیابت و بازگشت اسید معده دلایل دیگری مانند سرطان ریه و تومور مغزی را هم هر چه به ندرت ولی از اعلایم آن ذکر کرده بود .
حال سوالم این است که موضوع چقدر جدی است و آیا خوردن همان دو قرص مربوط به اسید معده کفایت می کند و من کار خاصی باید انجام هم ؟ ممنون از زحمات شما